Duotight ball lock kobling til øl

kr. 65,00

Kompakt ball lock kobling til øl der passer til 8 mm Duotight EVA Barrier slange.

På lager

Varenummer (SKU): duotight-ball-lock-kobling-oel Kategorier: ,

Beskrivelse

Ball Lock er fremstillet af kemikaliebestandige materialer og har rustfrie fjedre og kuglelejer. Den er modstandsdygtig over for almindeligt anvendte kemikalier såsom fosfor- og kaustikbaserede desinfektionsmidler.

Den er ekstremt lille, og dens højde gør det muligt at stable fustager. Den smarte nye hættekonstruktion sikrer et tryksat tætningsmiddel og kan spændes uden brug af værktøj.

Denne nye Ball Lock har integreret Duotight, så du kan tilslutte din øl- og gaslinje direkte til Ball Lock’en på en let og pålidelig måde. Den har en robust og super kompakt design og er utrolig nem at samle og adskille, hvilket gør rengøringen ubesværet.

Duotight-systemet er kendt for sin lette og pålidelige tilslutning af rør og slanger, og med denne integrerede funktion kan du undgå besværet med at tilslutte separate fittings og slanger. Den kompakte størrelse gør den let at transportere og opbevare, og dens nemme adskillelse gør det muligt at rengøre alle dele af Ball Lock’en grundigt, hvilket er afgørende for at sikre en ren og frisk smag af din øl.

Yderligere information

Vægt 0,085 kg
Størrelse 4 × 5 × 6 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Duotight ball lock kobling til øl”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...