Citra humle, 100 gram

kr. 59,00

Citra humle med en intens citrus-smag og lettere tropiske nuancer, såsom mango, papaya og passionsfrugt sammen med grape og lime.

Humlen er populær både blandt hjemmebryggere og professionelle bryggerier og bruges ofte i IPA’er, NEIPA og amerikanske pale ales.

Citra-humlen er bedst egnet som aromahumle og tørhumle, da den giver en let harsk bitterhed. Derfor anbefales det ikke at bruge Citra-humlen som bitterhumle.

På lager

Varenummer (SKU): humle-pellets-citra Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Citra humle er humle med udpræget citrus-smag og lettere noter af tropisk frugt herunder mango, papaya og passionsfrugt sammen med grape og lime.

Humlen er populært både blandt hjemmebryggere og professionelle bryggerier og bruges i stor stil til IPA’er, NEIPA og amerikanske pale ales.

Citra giver en lidt harsk bitterhed, derfor anbefales Citra ikke som bitterhumle, men kun som aromahumle og tørhumle.

Andre humler der passer godt med Citra humle

Mosaic, Simcoe, Amarillo, El Dorado, Galaxy, Columbus, Centennial, Idaho 7 og Chinook humle er oplagte kandidater at bruge i en bryg sammen med Citra humle.

Erstatning for Citra humle

Galaxy, Centennial og Mandarina Bavaria kan alle bruges som erstatning for Citra humle. Nogle vil også opleve, at Mosaic har en lignende smagsprofil.

Hvor stammer Citra humle fra?

Citra humle stammer fra USA, hvor den er udviklet af  The Hop Breeding Company og er fremavlet af en kombination af en Hallertau Mittelfrüh hanplante, Tettnanger, Brewer’s Gold og East Kent Golding.

Alfasyre: 9-11% (Det præcise indhold fremgår af pakken med humle)

Vacuumpakket T90 humlepiller (pellets)

Yderligere information

Vægt 0,125 kg
Størrelse 15 × 10 × 2 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Citra humle, 100 gram”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...