Lallemand Windsor ale gær, 11 gram

kr. 39,00

LalBrew Windsor er en ægte engelsk gærstamme, der producerer en afbalanceret frugtig aroma med lavere forgæringsevne, pga. den manglende evne til at forgære sukkeret maltotriose.

Beskrivelse

LalBrew Windsor er en ægte engelsk gærstamme, der producerer en afbalanceret frugtig aroma med lavere forgæringsevne, pga. den manglende forgære sukkeret maltotriose. Det gør den velegnet til at gære lavalkohol øl, da den efterlader nogle sukkerarter i  den færdige øl, som hjælper øl med lav alkoholprocent stadig at fremstå fyldige ,på trods af den manglende alkohol.

LalBrew Windsor™ er en af de originale Heritage Strains, udvalgt fra Lallemand Yeast Culture Collection, da Lallemand Brewing blev grundlagt i 1992.

Øl, der er brygges med  Windsor, beskrives typisk som fyldige, frugtagtige engelske øl. LalBrew Windsor™ er en pålidelig og robust stamme, der producerer moderate alkoholniveauer samt de afbalancerede smags- og aromakarakteristika, som kendetegner de bedste traditionelle engelske øl.

Traditionelle stilarter brygget med denne gær inkluderer, men er ikke begrænset til Milds, Bitters, Irish Red ale, engelske Brown ales, Porters og Sweet Stouts.

Et brev (11 gram) passer til 23 liter urt.

Alkoholtolerance: Høj (12%)

Forgæringsgrad: Høj (65-72%)

Flokkulering: Lav til medium

Optimal gæringstemperatur: 15-25 grader.

Opbevares bedst i køleskab.

Yderligere information

Vægt 0,040 kg
Størrelse 5 × 5 × 5 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lallemand Windsor ale gær, 11 gram”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...