Lallemand Voss Kveik ale gær – 11 gram

kr. 35,00

LalBrew Voss Kveik er perfekt til stilarter, hvor du ønsker et neutralt udtryk fra gæren.

Lallemand Voss kveik gærer relativt neutral, med en let smag af citron og appelsin ved højere temperaturer. Det gør den særdeles velegnet til brygning af pale ales og IPA’er.

Denne kveik kan gære øl ned ved følgende temperaturer (Lallemands standardbryg).

Ved 40 °C: 2 dage.
Ved 30 °C: 3-4 dage.
Ved 25 °C: 5-7 dage.

På lager

Beskrivelse

Lallemand Voss Kveik ale gær er en unik og isoleret gærstamme, der stammer fra en multikultur gærblanding af Simon Gjernes Voss Kveik i Norge. Denne gærstamme er blevet dyrket og udviklet af Lallemand, som bl.a. producerer gær og andre mikrobielle løsninger til bryggerier.

Lalbrew Voss Kveik gæren er kendt for at give en neutral smag, der er let citruspræget, der bliver mere tydelig, jo højere temperatur du gærer ved. Det gør den særdeles velegnet til brygning af pale ales og IPA’er, hvor man ønsker at fremhæve smagen citrusfrugter.

En af de mest bemærkelsesværdige egenskaber ved Lallemand Voss Kveik-gæren er dens hurtige gæringstid ved høje temperaturer. Den kan gære øl ned ved så høje temperaturer som 40°C på kun 2 dage, og ved mere moderate temperaturer på 25°C kan gæringen tage op til 5-7 dage. Dette gør det muligt at brygge øl på kort tid og med høj effektivitet uden at gå på kompromis med den gode smag.

Lallemand Voss Kveik-gæren har en medium til høj alkoholtolerance på op til 12% og en medium til høj forgæringsgrad. Gæren har også en meget høj flokkulering, hvilket betyder, at den hurtigt bundfælder sig og klargør øllet til tapping.

Det anbefales at opbevare Lallemand Voss Kveik-gæren i køleskabet for at bevare dens levedygtighed og ydeevne. Ét brev af gæren, som vejer 11 gram, kan brygge op til 23 liter øl.

Alt i alt er Lallemand Voss Kveik-gæren en alsidig og pålidelig gærstamme, der giver bryggerne mulighed for at brygge øl på kort tid og med en neutral smag, der fremhæver de andre ingredienser i øllet.

Gæringstid ved forskellige temperaturer (Lallemands standardbryg).

Ved 40 °C: 2 dage.
Ved 30 °C: 3-4 dage.
Ved 25 °C: 5-7 dage.

Et brev (11 gram) passer til 23 liter urt.

Alkoholtolerance: Medium til høj (op til 12%)

Forgæringsgrad: Medium til høj

Flokkulering: Meget høj

Optimal gæringstemperatur: 25-40 grader.

Opbevares bedst i køleskab.

Mere information om Voss Kveik gær.

Yderligere information

Vægt 0,040 kg
Størrelse 7 × 10 × 0,50 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lallemand Voss Kveik ale gær – 11 gram”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...