Castle Malting chokolade malt

kr. 18,95kr. 20,95

Belgisk chokolademalt der bruges til at give farve og smag til øl. Kan bruges til en lang række populære øltyper, som f.eks. portere og stouts, men også til mange andre stilarter som f.eks. engelske bitters.

Farve: 900 EBC

Prisen er pr. kg og pakkes valset eller uvalset i separat pose med bedst-før dato og lot nummer.

Varenummer (SKU): castle-chocolate-malt Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Castle Malting Chocolat er en chokolademalt er en populær specialtmalt blandt bryggere, der ønsker at give deres øl en dyb farve og rig chokoladesmag. Denne malt kan bruges i en række forskellige øltyper, herunder porter og stouts, såvel som engelske bitters og andre stilarter, hvor man ønsker en mørkere farve og en intens smag.

Chokolademalt er kendt for sin karakteristiske ristede smag, der er opnået ved at riste malten ved 220 grader og derefter afkøle  hurtigt. Dette giver maltet en dyb, mørk farve på 900 EBC, som bidrager til både farve og smag i øllet.

En ting at huske på, når man arbejder med chokolademalt eller andre ristede malttyper, er, at de har en tendens til at frigive bitterstoffer og kan have en betydelig indvirkning på den samlede bitterhed i øllet. Derfor er det vigtigt at bruge maltet i afmålte mængderog justere opskriften nøje for at opnå det ønskede resultat.

Yderligere information

Vægt 1,050 kg
Vil du have malten valset?

Ja (+ 2 kr.), Nej

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Castle Malting chokolade malt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...